2024.04.26, Péntek

Városkörzeti sportnapot rendeznek holnap Mátrakeresztesen

nogradsport.wordpress.com

2017.05.12. 15:17

Május 13-án, szombaton Pásztó legtávolabbi városkörzetében, Mátrakeresztesen, a festői környezetben elterülő Békástói- sportpályán a város önkormányzatának anyagi támogatása mellett a városi művelődési központ és a helyi sportvezető Holtner Róbert főszervezésében családi sportnapot tartanak.

Hirdetés

 

Az esemény reggel 9 órakor veszi kezdetét. Elsőként a jelentkezők, egy nem túl hosszú távot megtéve túráznak el Vidróczki barlanghoz és vissza, miközben 11 órától családi program várja a sportnapra kilátogatókat.

Lesz itt családi vetélkedő, a helyi Molnár István irányítása mellett íjászbemutató, rendőrségi szimulátor kipróbálásának a lehetősége és a gyermekek minden bizonnyal nem kis örömére megismerkedhetnek a tűzoltóautóval annak felszerelésével.

Ebédet követően 14 órától  érkezik Parádról Strúber József (Dodi), aki a magyar Timbersport favágó válogatott versenyzője, országos csúcstartó. Egyórás látványos bemutatóját követően a labdarúgók veszik igénybe a játékteret, ahol a hazai öregfiúk együttese a pásztóiak hasonló korú gárdájával egy barátságos mérkőzés keretében méri össze az erejét. A nap fő eseményei mellett lesz lehetőség fakanálfestésre, csillámfestésre, tetoválásra, papírfonásra, póni kocsikázásra, de a gyermekeket ezúttal egy hatalmas ugrálóvár is várni fogja.

Rossz idő esetén a programok egy részét a Mátrakeresztesi Művelődési Házban tartják meg.

 

KitekintőPásztóMátrakeresztesBékástói-sportpályacsaládi sportnap

Ajánljuk még