2024.03.29, Péntek
Salgótarjánban a válogatott
Magyar Tájékozódási Futó Szövetség facebook

Salgótarjánban a válogatott

nogradsport.wordpress.com

2016.11.11. 14:34

A magyar tájékozódási futó válogatott – serdülő, ifjúsági, junior, felnőtt – Salgótarjánban, a Tarjáni Gyermektáborban, november 26-án és 27-én tartja évzáró összejövetelét.

Hirdetés

A hónap végi sportági eseményre elsősorban a 2016-ban kontinens-, és világbajnokságon szerepelt versenyzők kaptak meghívást, de a két szövetségi kapitány, Dénes Zoltán és Gera Tibor azon korosztályos versenyzőket is meghívta az eseményre, akik jövőre már aspirálnak a válogatottsági szint elérésére.

 

A program szerint a válogatott keret tagjai szombaton délelőtt 11 órakor rajthoz állnak a somoskőújfalui Varga István (Dornyay) által kitalált I. Lara World Tech kupa Eresztvényben tartandó regionális évzáró tájékozódási futó rangsoroló versenyen, majd délután a tarjáni gyermektáborban kerül sor az edzők kerekasztal beszélgetés első részére.

 

Továbbiakban a junior világbajnokságról Weiler Virág, a felnőtt világbajnokságról pedig Bakó Áron és Baumholczer Máté tart élmény és szakmai beszámolót. Őket a sorban a két szövetségi kapitány évértékelője követi. A közös vacsorát követően kerül sor az edzői kerekasztal beszélgetés második részére illetve a kínai világkupa futamról tart majd szakmai beszámolót Szerencsi Ildikó és Tugyi Levente.

 

November 27-én, vasárnap a magyar tájékozódási futó válogatott keret tagjai egy közös hosszú futással zárják az idei versenyévadot.

Kitekintőtájékozódási futásTarjáni Gyermektábor

Ajánljuk még