2024.03.29, Péntek

Sikeres volt a Kormányhivatal kihelyezett ügyfélszolgálata

nmkh.hu

2016.10.07. 12:03

A Nógrád Megyei Kormányhivatal Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztályának Nyugdíj-megállapítási és Adategyeztetési Osztálya október 3-án az Idősek Világnapja alkalmából immáron harmadik alkalommal rendhagyó, kihelyezett ügyfélszolgálatot tartott szűkebb hazánk pásztói, bátonyterenyei, rétsági és szécsényi járási hivatalában, valamint az osztály salgótarjáni és balassagyarmati ügyfélszolgálati irodáiban.

Hirdetés

Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az idősek világnapjává. Az ügyfelek többsége az idősebb korosztályba tartozik, akik megbecsülése, munkájuk elismerése, tapasztalataik és bölcsességük nélkülözhetetlen a fiatalabb generációk számára - mondta Szabóné dr. Kaposi Dóra főosztályvezető.

 

Sütő András nagyon szépen megfogalmazta ezt a gondolatot: „Önmagát becsüli meg minden nemzedék azáltal, hogy tudomásul veszi: a világ nem vele kezdődött”. Mi ezzel a gesztussal szerettük volna kifejezni tiszteletünket és nagyrabecsülésünket valamennyi ügyfelünk felé – mondta el Szabóné dr. Kaposi Dóra.

 

A rendhagyó ügyfélszolgálat eredményességéről elmondható, hogy mind a négy érintett járási hivatalban szívesen fogadták a kezdeményezésünket, és a hatáskörünkbe tartozó szinte valamennyi kérdés felmerült az érdeklődők részéről. Reményeink szerint ügyfeleink megelégedésére szolgált a tevékenységünk és akkor is jó érzéssel távoztak, ha kérdésükre nem tudtunk mindig számukra kedvező válasszal szolgálni – fejtette ki a főosztály vezetője, aki zárásként megköszönte azt a segítséget, amelyet a kezdeményezés kapott a rendkívüli ügyfélszolgálat megszervezésénél és lebonyolításánál egyaránt.