2024.04.16, Kedd

Közművelődési díjat kapott Salgótarján

salgotarjan.hu

2017.05.09. 08:37

“Mérföldkő a közművelődésben” címmel tartottak konferenciát május 4-én Salgótarjánban. A rendezvény szakmai közönsége előtt Dániel Zoltán alpolgármester örömmel jelentette be, hogy a közművelődés területén végzett munka elismeréseképpen nívós szakmai díjban részesült Salgótarján.

Hirdetés

 

Az NMI Művelődési Intézettel szoros együttműködésben tevékenykedő Magyar Népművelők Egyesülete minden évben az “Önkormányzatok a közművelődésért” díjjal ismeri el a közművelődési feladatok terén kiemelkedő munkát végző településeket. A Nógrád Megyei Népművelők Egyesülete és a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. felterjesztése alapján 2017-ben ezt a díjat Salgótarján Megyei Jogú Város is elnyerte. Az elismerés ünnepélyes átadására Szegeden kerül sor a közeljövőben.

 

Beszédében Dániel Zoltán alpolgármester szólt arról is, hogy a város intézményeinek munkája sok település számára szolgálhat példaként és köszönetet mondott a város e területen dolgozó szakembereinek.

 

Simon Lajos, a Salgótarjáni Közművelődési Nonprofit Kft. igazgatója az intézményt és annak sokrétű közösségi, közművelődési tevékenységét mutatta be a konferencia résztvevőinek. A regionális szakmai nap előadásokkal zárult.

KultúraSalgótarjánKözművelődési díjMérföldkő a közművelődésben