2024.04.23, Kedd

A Salgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda (SITI) a magyar költészet napja alkalmából szervezett „Keresd a verset!” c. városi nyereményjátékot.

Hirdetés

 

Felhívásunkkal szeretnénk méltóképpen megemlékezni régi korok költőiről, akik meghatározó alakjai a magyar irodalomnak napjainkban is. A játék célja, hogy felhívjuk a figyelmet a versek ismeretére, az olvasásra, a rímfaragás művészetére. Szeretnénk, ha a versek nem csak az iskolai órán, hanem a mindennapokban is az életünk részévé válnának.

A játékleírás: 2017. 04.10-én délután 95 verset ragasztunk ki a falakra, az épületekre, a buszmegállókba a városközpontban. A játékban való részvétel feltétele, hogy ezeket a műveket a játékosok felkutassák és a lehető legtöbb verssel, versrészlettel az eredetileg kiragasztott helyszínen egy fotót készítsenek a rendelkezésére álló eszközükkel (telefon, fényképezőgép stb.). Ahhoz, hogy a játékos részt vegyen a sorsoláson, a fényképet be kell küldenie a SITI-nek Facebook oldalon üzenet formájában. Minél több verssel készít fotót a játékos, annál nagyobb az esélye annak, hogy ő lesz a verseny győztese.

A verseny 1 napig tart, a játékot 2017.04.11-én 24:00-kor lezárjuk! A beküldött képek alkotói egy soroláson vesznek részt, melynek nyertese 2 db mozijegyben részesül! A játékhoz való csatlakozás ingyenes, és minden korosztály számára kihívásokkal teli.

2017. 04.10-én az esti órákban a verseny már kezdetét veszi, járj nyitott szemmel a salgótarjáni utcákon és legyél Te az, aki megnyered a 2 db mozijegyet!

 

Forrás: infonograd.hu

KultúraSalgótarjánversKöltészet NapjaSalgótarjáni Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodanyereményjáték