2024.03.29, Péntek

Ingyenes előadást tart a Google Salgótarjánban

Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

2017.07.21. 14:04

A projekt célja a magyarországi kis- és közepes vállalkozások digitális felzárkóztatása annak érdekében, hogy bevételeiket az online területen is növelhessék.

Hirdetés

A Google bejelentette Digital Workshop programjának bővítését a magyar kis- és középvállalkozásokra.

Az ingyenes képzés és oktatási anyag a digitális világ adta lehetőségek kihasználásában segíti a vállalkozásokat, mely hosszútávon a magyar gazdaság növekedését segíti elő. Az online platform tavalyi elindulását követően, 2017-ben a program ingyenes előadásokkal és személyes konzultációval bővül az ország több, mint 30 városában, így Salgótarjánban is.

 

Időpont: 2017. július 24. 10-12 óra 
Helyszín: Nógrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, 3100 Salgótarján, Alkotmány út 9/A


Annak érdekében, hogy az ingyenes képzés minél több vállalkozást el tudjon érni, közös eseménynaptárat dolgozott ki a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által életrehívott Modern Vállalkozások Programjával, aminek elsődleges célja a magyar kisvállalkozások modernizációja.

 

A két kezdeményezés szakértői közösen járják majd az országot. A kkv-k így az év végéig összesen 17 városban hallgathatnak meg a növekedésüket célzó előadásokat, több mint 30 városban akár személyes konzultációra is jelentkezhetnek.

Ezeken a digitális tanácsadók először felmérik a vállalatok digitális felkészültségét, majd személyre szabott útmutatást adnak az online jelenlét növelésére.

A kkv-k így olyan kézzelfogható tudással gazdagodnak, mely lehetővé teszi számukra az internet adta előnyök eredményesebb kihasználását és ezen keresztül a növekedést.

További információ a programról, valamint az ingyenes előadásokra és személyes konzultációra való regisztrációról a program honlapján található.

KitekintőSalgótarjánNógrád Megyei Kereskedelmi és IparkamaraGoogle Magyarország