2024.04.25, Csütörtök

Hétvégén szurkolhatunk a salgótarjáni strandkéziseknek

Salgótarjáni Strandépítők KC

2017.05.25. 15:37

Az European Beach Handball Tour Final, amelyre a Strandépítők legénysége az EBT megnyerésével és ezzel 1. kiemelési hellyel kvalifikált a B csoportba, a verseny az olaszországi Gaetában pénteken kezdődik és vasárnap ér véget. 

Hirdetés

 

Felkészülést április elején a Budapesti Müszaki Egyetem fedett homokos pályáján kezdte meg a csapat, majd mikor már az időjárás kegyes volt, akkor a saját strandkézilabda arénájában folytatták a májusi időszakban. Múlt hétvégén vasárnap a hazai felkészülés zárásaként két edzőmérközést játszott a csapat a balassagyarmati Palóc Pumák csapatával.

A felkészülés végső fázisát már az EBT Final helyszínén folytatják az olaszországi Gaetában, ahol 3 edzésen vesznek részt, valamint egy edzőmérkőzésen a lengyel Petra Plock csapatával.


Élőben lehet szurkolni nekik, mivel a mérkőzéseikről internetes közvetités (live streaming) lesz, ahol a szurkolók követhetik a fiúk meccseit.

A live streaming linkje az alábbi helyen található: http://ebtfinalsgaeta2017.it/

 

 

A hosszú busz utazás során a lelkes különítmény megállt egy kis kitérőre, ahol erőt merítettek a Gladiátorok ősi szentélyénél az előttük álló küzdelmekre.

 

KitekintőSalgótarjánEuropean Beach Handball Tour FinalSalgótarjáni Strandépítők KC