2024.04.25, Csütörtök

Idén is megrendezik a Nemzetközi téli ifjúsági és diáksport találkozót

nogradsport.wordpress.com

2017.02.16. 13:25

A NEA, valamint a Fogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport Szövetségének támogatásával február 22-24. között Salgóbányán rendezik meg a XVII. Medves Kupa nemzetközi téli ifjúsági és diáksport találkozót.

Hirdetés

 

 

A salgótarjáni „FLÓRA” Egyesület, és az Illyés DFE szervezésében évek óta ösztönzik sportolásra, mozgásra a tanulásban akadályozott ifjúságot.

Barna Péter, az Illyés DFE elnöke szerint a rendezvény célja, hogy minél több intézmény csapata részt vegyen a viadalokon, a tehetséggondozás, valamint a társadalmi integráció minél teljesebb megvalósítása érdekében. Az előzetes nevezések alapján Erdélyből és a Felvidékről két-két gárda érkezik majd, de Baranya, Bács-Kiskun, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod és természetesen Nógrád megye csapatai is összemérik képességeiket.

A programban többek között ergométeres evezőverseny, váltófutás, rönkfutás, labdarúgás és darts is szerepel majd. Február 24-én, pénteken ünnepélyes eredményhirdetéssel zárul a találkozó.

KitekintőSalgóbányaFogyatékosok Országos Diák és Szabadidősport SzövetségMedves Kupa nemzetközi téli ifjúsági és diáksport találkozó

Ajánljuk még