2024.04.20, Szombat
Új utakat épít Pásztó északi ipari parkjához a HE-DO
Fotók: HE-DO Kft.

Új utakat épít Pásztó északi ipari parkjához a HE-DO

magyarepitok.hu

2021.01.29. 08:00

Pásztó északi szélén épülő új ipari park infrastrukturális fejlesztését kezdte el a HE-DO Kft. A beruházásnak köszönhetően aszfaltozott út vezet majd a területhez.

Hirdetés

A munkaterület 2020. december 9-én történő átvétele után kezdődött el a Pásztó északi szélén létrejövő ipari park infrastrukturális fejlesztése. A projekt közbeszerzési pályázatát Pásztó Város Önkormányzata írta ki.A HE-DO Kft. szakemberei a következő hónapokban egy új aszfaltburkolatú utat építenek a Pásztót, Galyatetőt és Mátraházát összekötő 2408-as számú úton található tari csomóponttól a 24303-as számú útig, az ott található földút egy részének felhasználásával.

 

Erről az útról ágazik majd le az a szintén újonnan épített feltáró út, amelynek segítségével a leendő befektetők közvetlenül érhetik el ingatlanjaikat az ipari park területén.

„Legelső feladatunk a bozót- és cserjeirtás mellett a lőszermentesítés és a humuszolás. Ezt követi a közművek bontása, kiváltása és kiépítése, majd az út- és járdaépítés elkezdéséhez szükséges földmunka. Kollégáim ezután kezdik el a pályaszerkezet megépítését, amit legvégül a vízépítési feladatok, a tereprendezés, valamint a forgalomtechnika kiépítése követ” – számolt be az új iparterületek közműellátásának és a közúti kapcsolatok kialakításának legfontosabb lépéseiről Reichardt Jenő, a HE-DO Kft. salgótarjáni telephelyének főépítésvezetője.

 

A vállalat 2021 szeptember végére készül el munkálatokkal.

Helyi hírekútépítésPásztóNógrád megyeHe-Do Kft.