2024.03.29, Péntek
Nógrád megyei siker a vagyonvédelmi program országos döntőjében
police.hu

Nógrád megyei siker a vagyonvédelmi program országos döntőjében

police.hu

2019.05.20. 16:09

A „Házhoz megyünk!” elnevezésű rendőrségi vetélkedőn a Kreicsi család bizonyult a legjobbnak.

Hirdetés

A 2015-ben indult vagyonbiztonság növelését célzó „Házhoz megyünk!” rendőrségi program országos megmérettetését 2019. május 17-én tartották a Rendőrségi Igazgatási Központ Auditóriumában. A versenyen összesen tizenkilenc – három generációból, egy nyugdíjasból, egy felnőttből és egy általános iskolás tanulóból álló – csapat vett részt, akik bűnmegelőzési témájú elméleti és gyakorlati feladatokat oldottak meg.

Az országos döntőt minden megyében helyi vetélkedők előzték meg, ahol a legjobban teljesítő család kapta a lehetőséget arra, hogy képviselje térségét a fináléban. A megyei versenyen első helyezést elérő Kreicsi család országos szinten is bizonyította rátermettségét, mellyel – a sorozat történetében először – Nógrád megyéből került ki az első helyezett csapat.

A verseny mellett a programsorozat célja volt az is, hogy az állampolgárok önvédelmi képességét növelje, a lakosság ismerjen meg olyan módszereket, eszközöket, melyek által később az életüket és a környezetüket is biztonságosabbá tudják tenni.

Ezúton gratulálunk a győztes csapat tagjainak!

Helyi hírekHázhoz Megyünk!