2024.04.23, Kedd

Nem Nógrádban folytatja a Hajdú Pétert is leigazoló Bodon FC

nogradifutball.hu

2017.08.14. 08:15

A bajnoki bronz után más célok következnek.

Hirdetés

Egy éve a Nógrád megyei II. osztály Keleti-csoportjában kezdte meg a szereplését nagypályán a Bodon Péter FC felnőtt és U19-es csapata. A hazai mérkőzéseit ősszel Istenmezején, tavasszal pedig már Pétervásárán megrendező együttes, idén nem nevezett abba a küzdelemsorozatba, amelynek 2016/17-es kiírásában bronzérmet szerzett a felnőtt gárda, míg az ifjúságiak a 13. helyen zártak a 16 társaságot felvonultató mezőnyben.

Igaz, egy ideig úgy tűnt nem indít nagypályás felnőtt alakulatot a Bodon FC, a napokban eldőlt, mégsem marad nagypályás labdarúgás nélkül a Heves megyei klub. Bár bajnoki versenyrendszerben nem fog versenyezni az említett társaság, ettől függetlenül, részt vesznek olyan kupában, amely az MLSZ égisze alatt zajlik majd. Nyári első igazolásuk Hajdú Péter, televíziós műsorvezető és producer, továbbá számíthatnak a Showder Klubos humorista labdarúgóikra is, így Lorán Barnabás és Orosz György egyaránt rúghatja majd a bőrt az egyesület színeiben, ahogy arra már akadt példa az elmúlt évben.

A nagypálya mellett a futsal Magyar Kupába is nevezett a pétervásárai székhelyű brigád, ahol kakukktojásként tűnt fel a társulat. A tíz NB I-es és huszonhárom NB II-es gárdán kívül egyedüli NB III-as csapatként várja a szeptemberi sorsolást. Nyáron a férfi strandlabdarúgó első osztály hetedik helyén végzett a több fiatal labdarúgót is szerepeltető BPFC, külön érdekesség, hogy a bajnokság legidősebb és legfiatalabb játékosa is a Bodon FC keretében szerepelt, Forgó Zsolt 46 évesen, Forgó Levente pedig alig több mint 15 esztendősen öltött szerelést a strandlabdarúgás legjobbjai között. míg a hölgyeknél a regionális versengést megnyerte a hölgykoszorú. – Utóbbi együttes szereplésére nagyobb hangsúlyt fektetünk, ez egyben azt jelenti, nemzetközi porondon is szeretnénk megméretni a gárdát  vetítette előre Bodon Péter.

Helyi hírekNógrád megyeBodon FCnógrád foci