2024.03.29, Péntek
Litke lakosainak is fontos a biztonság

Litke lakosainak is fontos a biztonság

police.hu

2017.06.01. 12:08

A Salgótarjáni Rendőrkapitányság szakemberei adtak prevenciós tanácsokat Litkén.

Hirdetés

A "Házhoz megyünk!" program keretében a Salgótarjáni Rendőrkapitányság bűnmegelőzési szakemberei 2017. május 29-én, a gyermeknapi programsorozathoz kapcsolódóan Litkén az általános iskolában tartottak bűn- és balesetmegelőzési foglalkozást a gyermekeknek és a pedagógusoknak. A tanulók prevenciós tanácsokat kaptak - és hasznos ismereteket sajátíthattak el - a rendőröktől a bűncselekmények és a balesetek megelőzésével kapcsolatosan.

 

A „Házhoz megyünk!” országos bűnmegelőzési kampánysorozat keretében információs pontot alakítottak ki a Polgármesteri Hivatal épületében. A szakemberek bemutatták az ingatlantulajdonosoknak azokat a vagyonvédelmi eszközöket, melyeket lakásaik, családi házaik védelmének érdekében alkalmazhatnak, továbbá az érdeklődőket hasznos tanácsokkal látták el otthonaik, értékeik biztonsága érdekében.

 

 

A közel 150 fő részvételével zajló programsorozatot a délutáni órákban Lakossági Fórum és nyugdíjasok részére megtartott bűnmegelőzési előadás zárta. Az érdeklődők Ponyi Béla r.rendőr ezredestől, a Salgótarjáni Rendőrkapitányság vezetőjétől kaphattak választ felmerülő kérdéseikre.

Helyi hírekHázhoz Megyünk!Salgótarjáni Rendőrkapitányság