2024.04.25, Csütörtök

Bemutatókkal teli hetet zártak a salgótarjáni Táncsics Gimisek

nogradsport.wordpress.com

2017.04.20. 15:12

Az elmúlt hetekben zajos vidám gyereksereg vette át a hatalmat a salgótarjáni Közgében. A Táncsics napok igazán színvonalas előadásokkal, diákigazgató választással, élménybeszámolókkal teltek.

Hirdetés

Előbb Kovács Gábor tanár úr szervezésében Manyasz Róbert „Két keréken Malajziában” című előadásán élhették át a diákok, milyen is kerékpárral Malajziát bejárni, majd Molnár Ferenc tanár úr vendégeként, Abuczki Attila segítségével a Himaláját hódították meg képzeletben a tanulók a csodás képeknek köszönhetően. „Nepál, a kalandok csúcsa” című előadásán szebbnél szebb képekkel illusztrálta kalandozásait a tanulók legnagyobb örömére.

Talán a legnagyobb várakozással az „Autók, versenyzők, tuning” című előadást és bemutatót várták a diákok. Molnár Ferenc szervezésében a megye elismert ralisait látták vendégül a Közgében. Rafael Tamás, Molnár Ferenc, Czinege László, Losonczi Csaba és a fiatal Riskó Dániel tartott élménybeszámolót és az iskola aulájában megtekinthették az autósport nélkülözhetetlen tárgyait, eszközeit.

A tehetséges fotós, a 9.c osztályos Pál István Bence pedig remek fényképeivel hozta még közelebb az autóversenyzés szépségeit. Az előadást jó hangulatú autó ügyességi bemutatóval zárult.

Az említett fotókból kiállítás is nyílt a napokban, amely megtekinthető a Balassi Bálint könyvtárban.

 

Helyi hírekSalgótarjánSalgótarjáni SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájaraliversenyző