2024.03.28, Csütörtök
Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupát rendeztek a megyében

Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupát rendeztek a megyében

police.hu

2017.03.27. 11:20

A versenyzők kerékpáros, személygépkocsi vezető és segédmotor-kerékpár vezetőként mérhették össze tudásukat. A középiskolásoknak a versenyen egy-egy közlekedési KRESZ tesztlapot kellett kitölteniük, illetve - a versenyző kategóriájának megfelelő járművekkel - gyakorlati ügyességi feladatokat kellett végrehajtaniuk.

Hirdetés

 

A Nógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság 2017. március 25-én Salgótarjánban rendezte meg a Középiskolás Közlekedésbiztonsági Kupa megyei döntőjét. A rendezvény célja a középiskolás korosztály baleseteinek csökkentése, szabályismeretük elmélyítése volt. A megyei döntőn azok a diákok vehettek részt, akik az elődöntőkön a legjobb eredményeket érték el a megyében.

 

 

Az országos döntő 2017. április 25-27. között kerül megrendezésre Kaposváron, ahol a kerékpáros kategóriában Fodor Richárd (Salgótarjáni SZC Szondi György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája), segéd-motorkerékpár kategóriában Pongrácz Patrik (Salgótarjáni SZC Szondi György Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Szakiskolája), míg személygépjármű kategóriában Kuti Krisztián (Salgótarjáni SZC Táncsics Mihály Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája) képviseli majd Nógrád megyét.

 

 

Helyi hírekSalgótarjánKözépiskolás Közlekedésbiztonsági KupaNógrád Megyei Baleset-megelőzési Bizottság