2024.04.20, Szombat

Az aerobik-sportedző, aki megmozgatja a környék lakóit

salgotarjan.hu

2016.10.29. 14:28

A Coca-Cola Testébresztő Díj célja, hogy elismerjék azokat a szakembereket, akik helyi szinten sokat tesznek közösségük építéséért, így népszerűsítve a kiegyensúlyozott életmódot és a szabadidősportokat. Az elismeréssel járó 2 x 500 000 Ft-ot a két nyertes a közösségi sport további fejlesztésére fordíthatja.

Hirdetés

Idén is rengetegen, közel 100-an neveztek a Coca-Cola Testébresztő Díjra, de csak ketten érdemelhették ki az 500 000 forintos főnyereményt. Olyan szakembereket kerestek, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a szabadidősport terén, mozgásra ösztönözve környezetüket. A szakmai zsűri Pálos Attilát választotta Az Év Testébresztőjének, míg a legtöbb közönségszavazatot Háger-Jenei Krisztina kapta. 

 

Az aerobik-sportedző Salgótarján és környéke lakóit mozgatja meg, elsősorban prevenciós, betegségmegelőzési céllal. Gyerekek, nyugdíjasok, sőt rendőrségi dolgozók is járnak az óráira: népszerűségét mi sem jelzi jobban, mint hogy 891 szavazattal nyerte el a közönségdíjat. A nyereményből tervei szerint sporteszközöket vásárol, és csapatépítő aerobiktábort szervez. Nézd meg itt Krisztina videóját!

 

„A beérkezett pályázatok száma azt mutatja, hogy a közösségek nagy szerepet játszanak a mozgás és az aktív életmód népszerűsítésében. A közönségdíjasunk 891 érvényes szavazattal nyert az összesen leadott 2540 szavazatból” – mondta Tóth Valentin, a Coca-Cola HBC Magyarország kommunikációs igazgatója.

 

 

Helyi hírekSalgótarjánAerobikHáger-Jenei Krisztina