2024.04.19, Péntek

Gyűjts csapatot városi térjátékokra

salgotarjan.hu

2016.08.03. 15:19

Fiataloké a városi nap, telis-tele közösségi élménnyel.

Hirdetés

A Fiatalok Világnapja alkalmából stratégiai játékra, valamint  Quiz Night játékra hívja a város fiataljait a Salgótarjáni Ifjúsági Iroda, augusztus 12-én (pénteken), 9:30-tól 20 óráig!

Városi dzsungelharc

Ha úgy érzed, jó a tájékozódási képességed, időgazdálkodásod, kellőképpen ismered Salgótarjánt, elég gyors és bátor vagy, remek a diplomáciai és szervező képességed, nem mellesleg szeretsz szelfizni, jelentkezz!

Ez egy városi pontgyűjtő játék, mely 2 fázisból áll. A játékban 4 fős csapatok vehetnek részt. A játék célja, hogy a csapatok minél több pontot szerezzenek. A játék két fő szakaszból áll.
Az első rész a tervezési fázis. A tervezés során a csapatok feladata, hogy a helyszínen kapott információk (szabályok, salgótarjáni helyszínekből összeállított képgyűjtemény, pontozás) alapján összeállítsák menetrendjüket. A tervezési szakasz végére összeállított menetrendben szerepelnie kell annak, hogy a kiválasztott „nevezetességet”, pontosan mikor keresik fel. Pl.: rendőrség 12.54-kor. Természetesen a helyszínen kapott szabályok még „nehezítik” a játékot.
A játék második része a tényleges pontgyűjtés, mely majd a mellékelt szabályok szerint zajlik. A csapat menetrendje alapján a helyszíneket fel kell keresni a csapatoknak és a tervezett időben fényképet kell készíteni úgy, hogy a helyszín felismerhető legyen és mind a 4 csapattagnak szerepelnie kell a képen. A pontgyűjtés az indulási helyen (SITI) kezdődik, és a végállomáson (SITI) fejeződik be 14.00-kor.

Regisztráció menete:
- 4 fős csapatok jelentkezését várják a www.facebook.com/siti.ifjusagiiroda oldalon vagy a [email protected]. e-mail címen!
- Jelentkezésed tartalmazza a csapatnevet, a csapattagok nevét, életkorát, elérhetőségét!
- A jelentkezés csak a visszaigazolást követően érvényes!
- A jelentkezők korhatára: 14-29 év.

Quiz Night játék

Rendhagyó helyszínen, az Apolló teraszon kerül megrendezésre egy másik, a fiatalok Quiz Night játéka szintén augusztus 12-én, 18 órától!

Amit hozz magaddal: általános ismereted a világról, kreativitás, jókedv, kíváncsiság, versenyszellem! Játssz együtt barátaiddal, miközben tanulsz is némi újat! Mutasd meg, hogy a Te csapatod a legjobb!

A játékra 4 fős csapatok jelentkezését várják (csapatnévvel) a www.facebook.com/siti.ifjusagiiroda oldalon vagy a [email protected]. e-mail címen! A jelentkezés csak a visszaigazolást követően érvényes!

A kvíz része a Fiatalok Világnapja alkalmából szervezett pontgyűjtő játéknak!

Vegyél részt minél több programunkon augusztus 12-én, 9:30 és 20 óra között, hogy a nap végén „bulis” nyereményekkel térhess haza!

forrás: salgotarjan.hu