2024.04.19, Péntek
Beszámolt a megye rendőrkapitánya Salgótarjánban
police.hu

Beszámolt a megye rendőrkapitánya Salgótarjánban

police.hu

2021.06.17. 15:35

A Nógrád Megyei Önkormányzat Közgyűlése egyhangúlag elfogadta a megyei rendőr-főkapitányság vezetőjének 2020. évi beszámolóját.

Hirdetés

Dr. Somssich Gabriella rendőr dandártábornok, rendőrségi főtanácsos, Nógrád megye rendőrfőkapitánya 2021. június 17-én a rendőr-főkapitányság elmúlt évben elért eredményeiről, közrendjének, közbiztonságának alakulásáról tájékoztatta a megyei önkormányzat közgyűlését.  A rendőrfőkapitány végezetül megköszönte a települések önkormányzatainak, az állami és civil szervezeteknek és a társhatóságoknak a támogató együttműködését, amellyel hozzájárultak a rendőri feladatok végrehajtásához, a lakosság biztonságérzetének javításához.

Salgótarjánban, a Megyeháza épületében megtartott rendezvényen – a közgyűlés megtisztelő meghívásának eleget téve – a beszámolón részt vettek a megye rendőrkapitányságainak vezetői is.

A közgyűlés egyhangúlag, ellenszavazat és tartózkodás nélkül elfogadta a rendőrfőkapitány beszámolóját. Skuczi Nándor, a közgyűlés elnöke a megye lakosságának nevében is megköszönte a teljes rendőri állománynak a közrend, közbiztonság fenntartása, valamint a járványhelyzet megfelelő kezelése érdekében nyújtott kiemelkedő munkáját.  

AktuálisNógrád Megyei Rendőr-főkapitányság