2024.04.23, Kedd
Szemfüles húsvétot szerveznek Salgótarjánban
Zenthe Ferenc Színház

Szemfüles húsvétot szerveznek Salgótarjánban

Zenthe Ferenc Színház

2021.03.31. 12:23

A Zenthe Ferenc Színház a keresztény ünnep alkalmából tojáskeresésre invitálja a város lakosságát. A játék április 1-én indul és 5-ig tart majd.

Hirdetés

Húsvét ünnepét világszerte kicsik, nagyok, fiatalok és idősek egyaránt ünneplik, de talán a legkisebbek számára lehet a legizgalmasabb, hiszen számos jópofa hagyomány kötődik hozzá. A gyerkőcök ilyenkor lelkesen keresik a kertben elrejtett hímes tojásokat, a lánykák várják a locsolókat, a fiúk pedig szaporán gyűjtögetik a csokinyuszikat.

A kezdeményezés lényege, hogy Salgótarján különböző pontjain ajándékokat rejtenek el, (Beszterce tér, Kemerovó lakótelep, Városközpont, Gorkij lakótelep) hogy a legszemfülesebb lurkóknak örömet szerezzenek.

"A móka itt nem ér véget, hiszen ha lősz egy szelfit a meglelt jutalommal, feltöltöd a Facebookra, valamint megjelölöd posztodban a Zenthe Ferenc Színházat, akkor tiéd lehet a három darab páros szabadbérlet egyike is." - olvasható a színház felhívásában. A plusz nyereményeket április 6-án 14 órakor sorsolja ki a színház. A nyerteseket a teátrum Facebook oldalán tekinthetik majd meg.

 

AktuálisZenthe Ferenc Színházhúsvét