2024.04.23, Kedd

227 ajándékkal több kerülhet a Salgótarján környéki nehezebb sorsú családok karácsonyfája alá

Nógrád Megyei Kormányhivatal

2017.12.22. 11:00

"Dobozba zárt szeretet" - idén hatodik alkalommal hirdette meg karácsonyi cipősdobozos ajándékozási akcióját a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala.

Hirdetés

Összesen 227 csomag gyűlt össze, amit csütörtökön délelőtt vett át a Peleskei-Balázs Rita, a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központja igazgatója.

 

Dr. Kalocsai Péter, a Nógrád Megyei Kormányhivatal főigazgatója az átadón megfogalmazta: kollégái nevében nagy szeretettel adja át a 227 ajándékcsomagot. "Mi köszönjük, hogy adhatunk és bízunk benne, hogy ezeknek a dobozoknak a tartalma is örömöt tud majd csempészni a karácsonyi ünnepekbe a rászoruló családoknál" - tette hozzá.

Peleskei-Balázs Rita, a Salgótarján és Térsége Egészségügyi-Szociális Központja igazgatója elmondta: az intézmény a Salgótarjáni járás területén lát el szociális- és gyermekjóléti feladatokat, működteti a családok- és gyermekek átmeneti otthonát. "A magam és a rászoruló családok nevében szeretnék köszönetet mondani az ajándékokért, melyeket a családsegítő kollégák természetesen még a napokban eljuttatnak a megfelelő helyre" – tette hozzá az intézményvezető.

A 227 csomagot elsősorban a Nógrád Megyei Kormányhivatal Salgótarjáni Járási Hivatala dolgozói ajánlották fel, de érkeztek adományok a Rétsági Járási Hivatalból, a Zemlinszky Rezső úti törzshivatali dolgozóktól, illetve néhány magánszemély is ezen az úton keresztül juttatja el cipős dobozba csomagolt ajándékát a nehezebb sorsú családok gyermekeinek. A jótékonysági akcióhoz csatlakozók a becsomagolt cipősdobozokon feltüntették, hogy milyen korú lánynak vagy fiúnak szánva állították össze az ajándékot, a családsegítő szakemberek segítségével így biztosan örömöt okozó ajándékok kerülnek a fa alá.

AktuálisNógrád Megyei KormányhivatalDobozba zárt szeretet