2024.04.20, Szombat

Balassagyarmati díjazottakra várják a javaslatokat

Balassagyarmat Városháza

2017.11.29. 13:43

A díjak a Civitas Fortissima Emléknapon, a 2017. január 29-ei Ünnepi Képviselő-testületi ülésen kerülnek átadásra.

Hirdetés

Balassagyarmat Város Önkormányzata Képviselő-testületének a „BALASSAGYARMAT DÍSZPOLGÁRA” cím és a „BALASSAGYARMATÉRT” emlékérem adományozásáról szóló rendelete értelmében várják a város társadalmi, civil és gazdasági szerveit, intézményeit és a lakosságot, hogy a „BALASSAGYARMAT DÍSZPOLGÁRA” cím és a "BALASSAGYARMATÉRT" emlékérem kitüntetésben részesítendők körére tegyenek javaslatokat.

A díjátadás napján az 1919. január 29-ei „csehkiverés” évfordulójára emlékeznek, a hagyományokhoz és a Civitas Fortissima méltó megünneplésének jelentőségéhez való ragaszkodáshoz híven. 

A javaslatot a rendeletben meghatározott formanyomtatványon tehetik meg, amely beszerezhető a Balassagyarmati Közös Önkormányzati Hivatal, Önkormányzati, Humánszolgáltatási és Igazgatási Osztályán, valamint elektronikusan letölthető a www.balassagyarmat.hu honlapról a Közérdekű adatok/ Hirdetmények menüpontból. A kitüntetések adományozásának részletszabályai szintén megtekinthetők a honlapon elérhető Rendeletben. A javaslatok megtételének, benyújtási határideje: 2017. december 11.

AktuálisBalassagyarmatBALASSAGYARMAT DÍSZPOLGÁRABALASSAGYARMATÉRT emlékérem