2024.04.23, Kedd

Eladó egy harangtorony Csesztvén

index.hu, ingatlan.com

2017.03.24. 14:00

Pontosabban Bakópusztán, mely egykor önálló település volt. Haranglábnak hirdetik ugyan, de ez bizony torony a javából, állítólag 1885-ben épült. 7,3 millió forint egy parasztházzal, meg egy 3327 négyzetméteres telekkel együtt, amin egy kis patak is folyik.

Hirdetés

A Nógrád megyei Csesztve Bakó-pusztán, a Madách Kúriától nem messze kínálnak megvételre egy csodálatos környezetben lévő parasztház jellegű épületet 3327m2-es telken, melynek a végében patak csörgedezik, mint a mesében…

A tornácos házban, a nagy tágas konyha van először, majd a hagyományoknak megfelelően jobbra és balra a szobákba lehet bejutni. A helyiségek belmagassága 3,20m mely tágas teret biztosít. Az összes helyiségben tökéletes állapotban megőrzött fagerendás mennyezet, az ajtók és az ablakok is eredetiek. Kádas fürdőszobája biztosítja a felüdülést.

Az ingatlan vételárába tartozik egy 1885-ben épült, azóta igényesen felújított harangláb, melynek szép toronysüvege már messziről látszik és dicséri jelenlegi tulajdonosainak a szeretetét, mellyel a felújítását elvégezték.

AktuálisCsesztveharangtoronyeladó ingatlan