2024.03.28, Csütörtök
Helyreállt a távhő-szolgáltatás Salgótarjánban
MTI / Komka Péter

Helyreállt a távhő-szolgáltatás Salgótarjánban

nograd.katasztrofavedelem.hu, mti

2017.01.09. 08:25

Estére a szolgáltató szakemberei kijavították a hibát, feltöltötték és ellenőrizték a rendszert, s néhány órán belül újra teljesen melegek lettek a radiátorok és helyreállt a melegvíz-szolgáltatás is az ingatlanokban.

Hirdetés

A reggel 8 órakor megkezdett munkálatok idejére a városi sportcsarnokban melegedőt rendezett be a katasztrófavédelem és az önkormányzat, mert a hideg miatt számítani lehetett arra, hogy a lakások túlságosan lehűlnek. A melegedőt azonban senki sem vette igénybe.

A megsérült távhővezeték javítása miatt 680 lakásban és több közintézményben kellett kikapcsolni a fűtést vasárnap reggel. 

A távhővezetéken történt szakadás javítási munkálatait reggel nyolc órától végezték, ez idő alatt a Március 15. út 14-24. és a Március 15. út 2-12., a Pécskő út 2., illetve a Garzon I-II-es épületében található lakásokban, továbbá az ÉVI I-II. Üzletházakban, a Karancs Szálloda épületében, a József Attila Művelődési Központban, a Bolyai János Gimnáziumban, a Lorántffy Kollégiumban, a Számviteli I. -es és II. -es Főiskolában, a Pécskő Üzletházban, az Erzsébet téren és környékén, a Városháza és Múzeum épületeiben, a Star Áruházban, a Lakberendezési áruházban és a MÁV Vasútállomáson szünetelt a távhő-szolgáltatás.

Csökkentett volt a szolgáltatás a Pécskő utcában, a Meredek út 1-3., a Rákóczi út 23., 26-34., a Bem út, az Alagút út 4-10., az Úttörők útja 31-35., a Lőwy Sándor út 8-14. és a József Attila úti távfűtéses házak lakásaiban. 

 

AktuálisSalgótarjántávfűtéstávhő-szolgáltatás