2024.04.25, Csütörtök

Kerekasztal beszélgetésre vár a SITI

RISE - Roma Ifjúsági Segítő Egyesület

2016.08.23. 14:45

A Roma Ifjúsági Segítő Egyesület szombaton rendezi meg nyílt napját. Az egyesület tagjai olyan aktív, főként roma fiatalok, akik tenni szeretnének közösségükért, és egy nagy hálózatot alkotva számos célt tűztek ki maguk elé.

Hirdetés

Érdekel a továbbtanulás, de nem tudod, kihez fordulj segítségért? Szeretnél önkénteskedni, de nem tudod hol tedd? Tehetséges vagy valamiben, vagy érdekelnek a hazai hátrányos helyzetű és/vagy cigány tanulókat érintő ösztöndíjak? Kíváncsi vagy mik a diplomás életpálya előnyei?

Akinek tanácsra van szüksége látogasson el szombaton a SITI-be, Salgótarjánban Erzsébet tér 4 szám alá. A program 14 órakor kezdődik. Az egyesület fiataljai tanácsadással várják az érdeklődőket.


A nap folyamán a RISE bemutatja Irány a felsőoktatás! című projektjét, mellyel sok hasznos tanácsot kaphatnak a továbbtanulni vágyók.


A rendezvény zárásaként egy kerekasztal-beszélgetés lesz roma fiatalokkal, ahol a cigány fiatalság jelenlegi helyzetét vitatják meg, a téma legfontosabb kérdéseit boncolgatva.